Publika event: road shows, sampling, mobila plattformar

PUBLIKA EVENT

Hur fångar vi konsumenternas uppmärksamhet idag, när det är alltfler som tävlar om den? Det kan tyckas som en svår uppgift men vi är experter inom området och vet vilka insatser som ger det lilla extra för att särskilja ert varumärke från konkurrenternas och på så sätt få önskad uppmärksamhet och marknadsutrymme.

ROAD SHOWS
Vill ni göra en kampanj på flera platser under en period? Genom åren har vi planerat och genomfört otaliga eventturnéer runt om i Norden. Vi hittar de bästa platserna, sköter rekrytering, planering av logistik, produktion av material och håller er i handen från början till slut.

SAMPLING
Behöver ni sampla ut era produkter på ett kul och annorlunda sätt? Vi är experter på att hitta en vinkel så att er produkt verkligen sticker ut. 

MOBILA PLATTFORMAR
Genom åren har vi producerat inte mindre än åtta rullande marknadsföringsfordon. Dessa är mycket effektiva för att väcka uppmärksamhet samtidigt som det blir mycket enklare att ta sig runt mellan olika uppställningsplatser. Vi hjälper er från början till slut med allt ifrån idé och koncept, inköp av bil, ombyggnation och självklart aktivering.

DIGITALA & SOCIALA MEDIER
Sociala medier-kampanjer
Webbproduktion
Bloggregister

Läs mer →