Om oss

ENGAGEMANG, FLEXIBILITET & HJÄRTA

Vi är övertygade om att vår inställning ”allt är möjligt” verkligen gör skillnad. Vi genomför fantastiska uppdrag för dig som kund och vi brinner för att leverera en upplevelse får besökaren att känna en snudd av magi. 

Det unika med Ryska Posten Event är att vi, till skillnad från många andra byråer, har flera delar inhouse. Därför levererar vi oftast en billigare lösning med högre kvalitet och framför allt är vi alltid mycket mer flexibla.

Vill ni exponera, lansera eller ompositionera ert varumärke? Eller rakt på sak, få en sjuhelsikes uppmärksamhet från er målgrupp, en aktivitet som ska få folk att döpa sina barn efter er? Kul att ni spänner bågen hårt! Då kan ett samarbete med oss vara på sin plats. Antingen kommer vi in i idéstadiet och ansvarar för hela konceptutvecklingen eller så tar vi över vid genomförandet och förverkligar era idéer till något episkt.

Alltså helt ärligt, det finns väldigt många duktiga i den här branschen. Men väldigt få kan göra det med det hjärta och brinnande engagemang som vi. Oavsett uppdragets storlek är vårt mål alltid att varje genomförande ska leda till att det inte finns något snack om vilka ni vill samarbeta med i framtiden (Ja, alltså oss…). Den här inställningen har skapat många långa relationer till våra kunder och fått alla inblandade att gå till jobbet med ett större leende. Vi gör ert liv enklare och framför allt roligare! 

Här nedan ser ni vilka områden vi jobbar med.

DIGITALA & SOCIALA MEDIER
Sociala medier-kampanjer
Webbproduktion
Bloggregister

Läs Mer →